UV DEZINFEKTORJI MONTAGNA

Uv dezinfektorŠirok prodajni asortiman, hitra in profesionalna tehnična pomoč in neomejena dobava rezervnih delov so poglavitne značilnosti vodilnega proizvajalca UV dezinfektorjev v Italiji, podjetja Montagna Srl . Z več 10.000 izvedenimi projekti je podjetje Montagna prisotno na trgu UV dezinfektorjev že od leta 1960. Učinkovitost UV tehnologije za dezinfekcijo vode je prepričala vse, ki so se s to tehnologijo srečali v praksi, tudi zakonodaja EU pa daje UV dezinfekciji vode vedno večji pomeni.

Uporaba UV dezinfektorjev je zelo široka, saj obsega tradicionalno tretiranje primarnih vod, tretiranje procesnih vod, dezinfekcijo termalnih vod in bazenov ter hitro rastoči segment tretiranja odpadnih vod.

Zakaj izbrati UV dezinfekcijo?

Montagna_uv

Uporaba UV žarčenja je zagotovo izbira, ki ima veliko prednosti, saj je…  • Ekološka: UV žarki ne spreminjajo kemične sestave vode, ne modificirajo njenega okusa oz. vonja in ne proizvajajo zdravlju škodljivih sekundarnih snovi,
  • Ekonomična: to je sistem, ki je v primejavi z ostalimi sistemi za dizinfekcijo najbolj stroškovno učinkovit,
  • Delujoča: učinkovitost UV tretmaja je bila že mnogokrat testirana in vedno večja uporaba tovrstnih naprav v EU potrjuje pozitivne ugotovitve iz opravljenih testov in
  • Moderna izvedba: možnost prilagajanja specifičnim potrebam in zakonodajnim zahtevam pri gradnji večjih vodnih sistemov.

Želite izvedeti več o UV dezinfekciji?

V kolikor se želite še dodatno poučiti o UV dezinfekciji voda si lahko preberete predstavitev, ki jo je za svoje poslovne partnerje pripravilo podjetje S.A.W. d.o.o. Koper.

UV dezinfekcija